Porsche

Porsche este noul partener GolfRoom!

By November 13, 2017 No Comments

Urmând strategia globală a mărcii de automobile sport din Stuttgart, Porsche Inter Auto România, importator și distribuitor autorizat al mărcii Porsche în România a încheiat recent un parteneriat cu Golfroom, astfel făcând pași esențiali către sprijinirea demersului de popularizare a golfului în România.

Asocierea dintre un brand cu tradiție precum Porsche și nobilul sport al golfului este cât se poate de firească, iar echipa de la GolfRoom este deosebit de încântată să anunțe încheierea acestui fructuos parteneriat de lungă durată ce va aduce beneficii și avantaje atât pentru jucătorii de golf, cât și pentru posesorii automobilelor ce fac parte din portofoliul Porsche în România. În acest sens, deja au fost acordate premii substanțiale în cadrul competiției ce se află în plină desfășurare la GolfRoom – Race to Porsche Driving Experience – acest eveniment din liga de iarnă stând chiar sub egida mărcii de lux.

Turneul menționat constă în cinci runde desfășurate pe diferite terenuri de golf disponibile pe simulatoarele ce pot fi regăsite la GolfRoom, simulatoare ce aduc în interior experiența reală a golfului, grație tehnologiei de ultimă generație Foresight GC2. Persoana care s-a clasat pe primul loc la încheierea primei etape a câștigat oportunitatea de a testa diferite modele Porsche în cadrul mai multor scenarii de condus chiar pe Istanbul Park, circuitul de Formula 1 din Istanbul – încă un premiu identic este disponibil pentru marele câștigător al competiției, persoana care va fi pe primul loc al podiumului la finalul celei de-a cincea runde.

Un alt aspect demn de menționat al acestui parteneriat reprezintă faptul că posesorii unei mașini marca Porsche au fost scutiți de plata taxei de înscriere în competiție. De asemenea, aceștia pot beneficia de vouchere ce le asigură sesiuni gratuite pe terenul de golf din incinta GolfRoom.

Așadar, prietenia dintre GolfRoom și Porsche se va materializa într-o multitudine de evenimente organizate împreună, competiții susținute de importatorul auto, premii și oportunități. Pentru a fi la curent cu toate surprizele pe care le pregătim, urmăriți paginile de Facebook GolfRoom și Porsche Brand România.

Get in touch with us.                           Email: [email protected]      Phone: 0745 201 648
SEND US A MESSAGE HERE

Stay Connected!

Get golfing pro tips delivered straight to your inbox!
SUBSCRIBE
yoast seo premium free