Porsche

Experiența de a conduce mașini marca Porsche în Istanbul

By November 20, 2017 No Comments

După cum am mai menționat, premiul întâi pentru câștigătorul primei runde în cadrul turneului nostru sponsorizat de Porsche a constat într-o experiență în Istanbul Park, unde persoana respectivă putea testa diferite mașini marca Porsche în mai multe scenarii de condus.

Săptămâna trecută, după ce Maria Florea – câștigătoarea competiției – s-a întors de la Istanbul, am făcut o mică sesiune de întrebări și răspunsuri pentru a afla exact ce a însemnat experiența pentru ea și cum s-a desfășurat totul acolo.

Descrierea ei abunda de cuvinte precum „senzațional”, „incredibil” și „minunat”. A fost pe bună dreptate numită „experiență”, întrucât ne-a povestit că totul a presupus depășirea propriilor limite. Participanții au luat parte la patru probe și fiecare pas a însemnat o nouă realizare.

De exemplu, ne-a descris în ce a constat o probă – în timp ce conducea una dintre mașini, ceva anume lovea spatele mașinii dintr-o parte (nu știa dinainte care parte), iar apoi mașina derapa pe o porțiune de drum înghețată, ea trebuind să o redreseze. Maria ne-a mărturisit că înainte de fiecare dintre provocări gândul principal era „Nu pot să fac asta!”, dar după ce reușea să ducă totul cu succes la bun sfârșit și să exploreze întreg potențialul unei mașini care a fost construită să ajungă în câteva secunde la o viteză pe care cei mai mulți oameni nici nu au experimentat-o, simțea că poate să facă mai mult decât crezuse inițial. Totul a fost posibil cu ajutorul unei echipe extraordinare de traineri care au ajutat pe toată lumea să învețe o multitudine de lucruri. Au fost prezenți 50 de participanți, iar ea a fost una dintre cele trei femei care au luat parte la eveniment.

De asemenea, Maria ne-a spus că tot ce a avut legătură cu experiența a fost foarte bine pus la punct – premii, program, cazare, echipa.

Concluzia a fost că experiența a fost extraordinară, iar noi, după ce am auzit întreaga poveste de la ea, putem spune că este un lucru prin care oricine ar trebui să treacă o dată în viață.

Același premiu pe care Porsche l-a oferit pentru prima rundă îl așteaptă și pe câștigătorul rundei play-off a ligii. Pe această cale, dorim să le urăm participanților mult succes!

Get in touch with us.                           Email: [email protected]      Phone: 0745 201 648
SEND US A MESSAGE HERE

Stay Connected!

Get golfing pro tips delivered straight to your inbox!
SUBSCRIBE
yoast seo premium free